marius, bărbatul care a căzut în gol de pe viaductul tălmaciu - coborâse din microbuz să-i ajute pe răniții din accident

Marius este bărbatul în vârstă de 48 de ani, din județul Vâlcea, care și-a găsit sfârșitul, duminică noaptea, pe autostrada Sibiu – Boița. Omul coborâse din microbuzul pe care îl conducea, după ce a fost implicat într-o coliziune, pentru a se asigura că nu sunt persoane rănite și pentru a da o mână de ajutor victimelor dintr-un alt carambol. Dar, în doar câteva secunde, s-a văzut nevoit să își salveze propria viață, pentru că un autoturism al cărui șofer pierduse controlul volanului se îndrepta spre el. A crezut că dacă va sări între parapeții care despart sensurile de mers nu va fi rănit, însă nu și-a dat seama că avea să cadă într-un hău. Bărbatul s-a prăbușit de pe viaduct, de la o înălțime de aproximativ treizeci de metri, și a murit pe loc. 

Două accidente, unul după celălalt, au avut loc, duminică noaptea, pe viaductul Tălmaciu de pe autostrada Sibiu – Boița. Mai întâi, trei mașini au intrat în coliziune, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile meteorologice. La scurt timp, s-a produs și al doilea eveniment rutier în care a fost implicat Marius, șoferul microbuzului. Acesta a văzut că în fața sa era un accident în lanț, astfel că a oprit de îndată. Doar că, din spate, microbuzul lui a fost lovit de un alt autovehicul. Nu a fost rănit însă, astfel că a coborât imediat pentru a se asigura că toată lumea este bine. 

CITEȘTE ȘI: Filmul accidentului mortal de pe autostradă la Tălmaciu. S-a ferit de o mașină și a sărit în gol între parapeți – Bărbatul era din Vâlcea

În încercarea de a-i ajuta pe ceilalți, bărbatul a avut parte de un sfârșit tragic. A observat că un Mercedes gonea spre el, iar șoferul pierduse controlul volanului. Pentru a evita să fie spulberat, Marius a sărit între parapeții mediani. Nu avea de unde să știe ce se află acolo și a căzut în gol, de pe viaduct. 

Prieten: „Zic, vezi că intră în noi! Și a fugit în partea cealaltă”

Un prieten de-ai lui Marius a povestit pentru Observator cum anume s-a petrecut tragedia. Nimeni nu a înțeles, inițial, ce s-a întâmplat. „Prietenul meu a luat geaca luminată să oprim mașinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depășit, a accelerat, avea 100 și ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Și a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul.

marius, bărbatul care a căzut în gol de pe viaductul tălmaciu - coborâse din microbuz să-i ajute pe răniții din accident
Marius, bărbatul decedat

Curg mesajele de condoleanțe: „Ne-ai lăsat un gol în suflet”

Oamenii care l-au cunoscut pe Marius sunt în stare de șoc. Încă nu pot înțelege ce s-a întâmplat. 

„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu să te aibă în pace unchi și prieten drag. Drum lin spre cer”, „Offf, Mane, nu pot să cred că nu mai ești”, „Dumnezeu să-l odihnească, condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, condoleanțe”, „Un om de nota 10!!! Condoleanţe”, „Dumnezeu să te ierte unchiule, ne-ai lăsat un gol în suflet, ai plecat prea devreme de lângă noi. Dumnezeu te-a vrut lângă el”, „Dumnezeu să te ierte, ai fost un om bun, nu trebuia să pleci în cer de acuma, erai tânăr prietene”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe publicate pe rețelele de socializare. 

Sursa foto: observatornews.ro

Ultima oră

Comentariul meu