fc hermannstadt și-a luat mijlocaș german - vesel limaj a semnat pentru un an și jumătate!
FC Hermannstadt a anunțat astăzi transferul mijlocașului german Vesel Limaj (26 ani), jucător care vine liber de contract  de la FK Tirana (Albania).

Neamțul în vârstă de 26 de ani a fost format la grupele de copii și juniori ale cluburilor Energie Cottbus și Hamburger SV. În cariera sa a mai jucat la SV Horn(Austria), FK Bylis, FK Kukesi și KF Tirana(Albania), echipă pentru care a bifat 14 meciuri în prima parte a sezonului și a înscris un gol. Noul transfer al sibienilor este un jucător polivalent și poate juca în mai multe poziții la mijlocul terenului, atât ca închizător, cât și ca mijlocaș ofensiv. ”L-am urmărit pe Limaj, avem încredere în el și sper să ne ajute să îndeplinim obiectivele. Mai sunt discuții și pentru alți jucători, dar să vedem ce putem aduce, sunt extrem de puțini jucători care își termină contractele” a anunțat președintele Dani Coman.

Limaj are în palmaresul său un titlu de campion și o Super Cupă a Albaniei cu KF Tirana și o Cupă a Albaniei cu FK Kukesi. Fotbalistul german a semnat pentru un sezon și jumătate cu FCH și poate aduce un puls în linia mediană a echipei pregătite de Marius Măldărășanu.
Vesel Limaj va purta tricoul cu numărul 10 și ar putea debuta chiar la următorul meci, la Sibiu, pe 4 februarie, cu FC Argeș Pitești.
Claudiu Rotar: ”Era nevoie să aducem încă un mijlocaș”
Acționarul principal al echipei AFC Hermannstadt, Claudiu Rotar spune că era nevoie de încă un mijlocaș în lot, după plecările lui Răuță și Năstăsie.  ”Au plecat în această iarnă doi mijlocași, Răuță și Năstăsie și era nevoie să aducem un jucător pe acea poziție. Președintele și antrenorul au decis că Limaj este un jucător valoros, care poate ajuta și l-am adus la echipă. Așteptăm să reintre și Baba Alhassan după accidentare, sperăm ca el să fie apt peste două săptămâni și atunci vor fi mai multe soluții în linia mediană. A revenit și Dani Coman în conducere și ne-am mai eliberat puțin și eu și Ștefan Băcilă, președintele se ocupă acum de echipă. Pentru Hermannstadt urmează trei jocuri mai accesibile pentru noi, nu avem adversari de mare valoare care se bat la titlu, dar asta nu înseamnă că vor fi meciuri ușoare” a spus Claudiu Rotar.
fc hermannstadt și-a luat mijlocaș german - vesel limaj a semnat pentru un an și jumătate!

Ultima oră

Comentariul meu