cuțite de bucătărie contrafăcute, vândute la agnita - polițiștii le-au confiscat
foto: arhivă

Doi bărbați au fost prinși de polițiști în timp ce vindeau produse contrafăcute pe raza orașului Agnita. Oamenii legii au confiscat marfa și a întocmit un dosar penal. 

În cursul zilei de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute.

„Astfel, între orele 10,00 – 14,00, pe raza orașului Agnita, polițiștii au depistat doi localnici, în vârstă de 34, respectiv 53 de ani, în timp ce desfășurau activități de comerț ambulant, oferind spre vânzare produse de uz casnic, susceptibile a fi contrafăcute. Polițiștii au confiscat 51 de cutii cu cuțite de bucătărie, în valoare de 5.000 de lei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi bărbați sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comerț cu produse contrafăcute, în conformitate cu prevederile articolului 102 alin 1 lit b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Ultima oră

Comentariul meu