claudiu niculescu, antrenor csc 1599 șelimbăr: ”odată cu începerea amicalelor, jucătorii se vor lupta pentru un loc de titular”

După 12 zile de cantonament la Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu a fost mulțumit de modul în care au decurs pregătirile. Singurul minus este reprezentat de accidentarea lui Mircea Manole, însă se speră să nu fie vorba de ceva grav.

Șelimbăr a disputat un meci amical cu SCM Râmnicu Vâlcea, câștigat cu 2-0, în vreme ce testul cu Cozia Călimănești a fost anulat, datorită vremii nefavorabile.

”Din punctul meu de vedere a fost un cantonament foarte reușit din toate punctele de vedere, cu excepția accidentării lui Mircea Manole, în rest toți jucătorii s-au întors sănătoși acasă. A fost un cantonament bazat în special pe acumulări fizice, am lucrat foarte mult la volum în zilele petrecute la Râmnicu Vâlcea. Ne-am creat o bază pe care putem construi mai departe până la primul meci oficial din Liga a II-a. Acum urmează în continuare zile grele, pentru că nu trebuie să ne relaxăm, avem în continuare mult de muncă, vom avea o perioadă în care vom alterna antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice și meciuri amicale care ne vor arăta la ce nivel suntem, ce trebuie să îmbunătățim și ce trebuie să reglăm”, a declarat Claudiu Niculescu pentru pagina oficială de facebook a CSC 1599 Șelimbăr. Accidentat la genunchi în cantonament, mijlocașul stânga Mircea Manole va efectua zilele viitoare un examen RMN, pentru a afla diagnosticul.

Tehnicianul le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să lupte în amicalele următoare pentru un post de titular. CSC 1599 Șelimbăr are programate încă 4 jocuri amicale cu CSC Dumbrăvița, Metalurgistul Cugir, Minerul Costești și CSM Slatina. ”Din momentul în care vom începe meciurile amicale pe care le avem programate, jucătorii se vor lupta pentru un loc de titular, lucru pe care l-am transmis și lor și pe care l-au înțeles dovadă fiind atitudinea lor din timpul antrenamentelor. La meciurile amicale ne dorim să creăm acele automatisme, omogenitate și atât cât este posibil să cristalizăm un prim unsprezece. Avem concurență pe fiecare post, lucru care pe mine mă bucură foarte mult”, a mai adăugat Claudiu Niculescu.

”Călăreții roșii” se vor pregăti în continuare pe teren sintetic, ținând cont de vremea potrivnică, care face imposibil antrenamentele pe terenurile cu iarbă. ”Vremea din ultimele zile ne-a încurcat puțin planurile pentru că ne-am pregătit doar pe teren sintetic și cu siguranță tot pe o astfel de suprafață ne vom pregăti în continuare, dar astea sunt condițiile meteorologice și trebuie să ne adaptăm la ele. Mai avem aproape patru săptămâni de pregătire și sper ca la ora primului meci oficial toți jucătorii să fie pregătiți 100% pentru meciul cu Poli Iași”, a concluzionat Claudiu Niculescu.

claudiu niculescu, antrenor csc 1599 șelimbăr: ”odată cu începerea amicalelor, jucătorii se vor lupta pentru un loc de titular”

Ultima oră

Comentariul meu