video - sibiul a capotat la craiova - fc hermannstadt se duce în jos în clasament
in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Hermannstadt, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sambata 28 ianuarie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În etapa 20 din Liga 1, Hermannstadt a pierdut sâmbătă seara, în Bănie, 0-2 cu Universitatea Craiova.

În prima repriză, Sibiul s-a apărat bine și Craiova nu a avut ocazii. Căpățână a avut prima ocazie a jocului, a tras bine de la 18 metri, dar Letica a scos de sub transversală. În replică, în minutul 37, Butean șutează din poziție bună după o pasă a lui P. Petrescu, dar portarul Arlauskis salvează. În final de repriză, după o contră rapidă, Rivaldinho ajunge singur în 8 metri, trage pe jos dar Letica salvează cu piciorul.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Imediat după pauză, Rivaldinho trage din unghi, dar portarul Sibiului este la post. Însă, în minutul 48, oltenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, care a preluat mingea la 30 de metri, a înaintat și a șutat superb de la 20 de metri. După primirea golului, trupa lui Măldărășanu a ieșit la joc, dar nu a reușit să pună presiune la poarta gazdelor.  În minutul 69, Căpățână șutează puternic, mingea lovește transversala și iese în afara terenului, dar centralul Marcel Bîrsan acordă eronat corner. La lovitura de colț, Andrei Ivan a reușit „dubla”, când a deviat cu capul, o altă execuție de rafinament.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

S-a terminat 2-0 pentru Universitatea, iar echipa lui Marius Măldărășanu ajunge la al doilea eșec consecutiv. Sibiul este pe locul 10 în sezonul regular, cu 24 de puncte din 23 de meciuri. Sancțiunea de nouă puncte le-a tăiat sibienilor din elanul pe care îl aveau la finalul anului trecut, iar echipa nu mai arată la fel de bine cum o făcea în luna decembrie.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu