mihai stoichiță, directorul tehnic al frf: ”sibiul are un stadion cochet și civilizat, făcut din pasiunea oamenilor!”

Prezent la Râmnicu Vâlcea, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță a vorbit elogios despre noul Stadion Municipal de la Sibiu, inaugurat la finalul anului trecut.

”Aș vrea să vedeți ce stadion cochet și civilizat este la Sibiu, făcut de pasiunea oamenilor de acolo. Este o emulație mare la fotbal la Sibiu, este o zonă de sași, cu tradiție germană în educație. Probabil va fi stadionul plin pe 28 martie, va fi un spectacol frumos, avem o echipă care se pregătește pentru Europeanul de la vară. Unde se naște un stadion nou, se creează o emulație extraordinară mare în jurul fenomenului fotbalistic” a declarat directorul tehnic al FRF.

Mihai Stoichiță (68 de ani) ocupă funcția de director tehnic al Federației Române de Fotbal din anul 2017.

Reprezentativele Under 21 ale  României și Germaniei vor disputa un joc amical la Sibiu pe data de 28 martie.   Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri. Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF a invitat membrii Adunării Generale a AJF Vâlcea să vizioneze jocul România – Germania de la Sibiu, pentru a admira noul Stadion Municipal.

mihai stoichiță, directorul tehnic al frf: ”sibiul are un stadion cochet și civilizat, făcut din pasiunea oamenilor!”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nenea STOICHIȚĂ în Sibiu mai este un singur SAS. Dar este detașat la București până în 2024. Și după tot ce a făcut nici el nu mai este SAS!!!
    SAȘII nu fură și nu mint!
    Iar acum la Sibiu avem VL, OT, AG, AB, BV adevărați SAȘI!!!