șapte utilaje împrăștie sare pe străzile din sibiu - primăria: „s-a intervenit pe artere principale și pe drumuri în pantă”

Municipalitatea anunță că operatorul care asigură deszăpezirea în oraș intervine la aceste ore cu mai multe utilaje pe principalele artere. Se împrăștie sare pe mai multe străzi însă, chiar și așa, se circulă în condiții de iarnă în municipiul Sibiu. 

Zăpada este bucuria copiilor, însă coșmarul șoferilor. Aceștia acuză că nu s-a intervenit cum se cuvine pe străzile din oraș. Reprezentanții primăriei vin însă cu detalii, spunând că s-a acționat cu utilaje în municipiu încă de la primele ore ale dimineții.

CITEȘTE ȘI: Trafic paralizat de ninsoare la primele ore în Sibiu – Șoferii au răbufnit: „Ieri umblau plugurile, azi niciunul”

șapte utilaje împrăștie sare pe străzile din sibiu - primăria: „s-a intervenit pe artere principale și pe drumuri în pantă”

Operatorul care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, SC Soma SRL, a început intervențiile din această dimineață de la ora 04:00, anunță municipalitatea, mai întâi pentru prevenirea înghețului, iar ulterior, odată cu începerea ninsorii, s-a început îndepărtarea zăpezii.

La ora 08:00, șapte utilaje acționau pe principalele artere din oraș, dar și pe drumurile în pantă și în rampă. „La ora 08:00 acționau cu pluguri în împrăștierea de sare un număr de 7 utilaje, intervenindu-se cu prioritate pe arterele principale, drumurile în pantă și rampă. Urmează să se intervină și pe străzile secundare”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

De asemenea, 40 de lucrători intervin cu deszăpezire manuală, pe scări, în stațiile de autobuz și trotuare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Str Malinului si Str Gorunului din Gusterita sunt in pantă și nu sa intervenit cu Absolut Nimic….