povestea încâlcită a lui roky, labradorul pierdut în centrul sibiului - cel care l-a găsit nu vrea să îl înapoieze stăpânului

Un cățel s-a pierdut zilele trecute în Sibiu, prin urmare stăpânul s-a gândit că ar fi o idee bună să trimită o fotografie cu Roky, labradorul dispărut, pe adresa redacției Ora de Sibiu. Din întâmplare, o altă persoană a trimis o fotografie cu un cățel care semăna cu Roky.

Povestea lui Roky a început când luni a fost dat dispărut. Ultima dată a fost văzut în zona centrală a Sibiului, în jurul orelor prânzului. „E un cățel dresat inteligent, foarte intuitiv, își cunoaște drumul spre casă, dar ceva îl împiedică să revină acasă. E un câine iubitor, inteligent și mămos. Dormim cu el în pat si avem grija de el ca de un copil. E tare prietenos cu oamenii și cu cei care doar se uită la el. Oferim recompensă celui care îl poseda în momentul acesta, doar să ajungă cu bine acasă unde îl așteaptă frățiorul lui: Dodo, cățelul alb cu negru”, transmitea în mesaj stăpânul cățelului.

povestea încâlcită a lui roky, labradorul pierdut în centrul sibiului - cel care l-a găsit nu vrea să îl înapoieze stăpânului

 

Trei zile mai târziu, o altă persoană a trimis mesaj pe adresa redacției despre găsirea unui cățel din rasa labrador, în zona Podului Minciunilor. Tânărul care a găsit câinele l-a luat acasă, în zona Șelimbăr. „Fiul meu, care locuiește în Sibiu a găsit acest cățel din rasa labrador (auriu), pe lângă cafeneaua Charlie. Nu are microcip ca să îi găsim stăpânul, dar este foarte educat și ascultător, indiciu clar că nu este un câine al străzii. Poate ne ajutați să îi găsim cumva stăpânii, care probabil își fac griji din cauza lui”, se arată în mesajul celuilalt cititor.

povestea încâlcită a lui roky, labradorul pierdut în centrul sibiului - cel care l-a găsit nu vrea să îl înapoieze stăpânului

Reporterii Ora de Sibiu i-a pus în legătură pe cei cititori, iar vineri când cățelul trebuia să ajungă acasă, poveste a luat o altă întorsătură. Odată ajuns cu patrupedul la sibianul care spune că e stăpânul, tânărul a devenit suspicios și nu a vrut să îi mai înapoieze câinele. Labradorul nu părea că avea casa acolo, nu dorea să se ducă la ei. Mai mult, stăpânul susținea că are microcip, însă cățelul a fost dus la veterinar, unde s-a observat că nu are microcip. De asemenea, celălalt câine nu ar fi fost prea fericit la venirea labradorului acasă. Pe de altă parte, stăpânul este supărat din cauza situației și se gândește să depună plângere la poliție.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Daca acest caune a fost dus la veterinar de catre baiat si s- a constatat ca nu are microcip cum poate dovedi stapanul ca acest caine ii apartine? El sustine ca a pierdut un caine microcipat . Atentie! Unde este logica ? Toti labradorii aurii seamana intre ei , in plus cainii din cele doua fotografii pare ca nu seamana unul cu celalalt .Se ridica deci cateva intrebari 1.Cum poate dovedi ?2. De ce cainele nu a vrut sa ramana acolo ? 3.Dl ,, stapan” stie ca legea sanctioneaza proprietariii care nu isi microcipeaza cainii cu amenzi intre 5000-35000 de lei ?
    4.cum de acest caine , de talie mare se plimba singur pe strazile centrale ale Sibiului ,fara microcip , botnita sau insotit de acest ,, pseudostapan”???????
    Acum va las pe dumneavoastra sa analizati speta!!!