jaful de la deva, în copie la șelimbăr - același sibian a plecat cu 16.000 lei dintr-o sală de jocuri

Sibianul cercetat pentru tâlhărie calificată după ce a intrat mascat și înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri din Deva și a fugit cu toți banii din încasări a fost arestat preventiv. Individul nu este însă la prima faptă de acest gen. În luna decembrie a anului trecut, el a acționat la fel în localitatea Șelimbăr unde a tâlhărit-o pe angajata unei săli de jocuri și a furat peste 16.000 de lei. 

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cristian, care a intrat într-o sală de jocuri din municipiul Deva, mascat și înarmat cu un cuțit, și i-a cerut angajatei să îi dea toți banii din încasări, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Aceeași măsură a fost aplicată și în cazul complicelui său, un bărbat din Șelimbăr, în vârstă de 33 ani, care înainte de comiterea faptei a intrat în incinta locației să se asigure că nu este nimeni înăuntru. Ambii se află acum în arestul IPJ Hunedoara. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA JAFUL DIN DEVA 

În urma cercetărilor polițiștilor, s-a stabilit faptul că bărbatul din Cristian nu este la prima infracțiune de acest gen. De fapt, jaful de la Deva este o copie a unui jaf din Șelimbăr. Mai exact, individul, în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2022, în jurul orei 02:30, a intrat tot într-o sală de jocuri, situată pe Prelungirea Mihai Viteazu, fiind mascat, și a amenințat-o pe o angajată cu cuțitul, cerându-i să îi dea banii din încasări. Femeia i-a dat bărbatului suma de 16.450 de lei, după care el s-a făcut nevăzut. În acest caz, s-a deschis un dosar penal instrumentat de către polițiștii șelimbăreni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Sursele Ora de Sibiu spun că la jaful din Șelimbăr, bărbatul din Cristian ar fi acționat singur.

Ultima oră

Comentariul meu