foto - trafic paralizat de ninsoare la primele ore în sibiu - șoferii au răbufnit: „ieri umblau plugurile, azi niciunul”

La primele ore ale dimineții, ninsoarea neașteptată i-a pus în dificultate pe șoferii din Sibiu. Străzile nu au fost deszăpezite, astfel mai mulți șoferi s-au plâns de traficul îngreunat între orele 6:00 și 8:30, când cei mai mulți se grăbeau să ajungă la serviciu sau să meargă cu copiii la școală.

Traficul „a paralizat” vineri dimineață în Sibiu. Zeci de sibieni s-au arătat nemulțumiți de condițiile în care s-a circulat, când zăpada de pe străzi a ajuns și la câțiva centimetri grosime. Mai mult, aceștia și-au arătat supărarea față de situație pe un grup dedicat traficului din Sibiu. „Ura….a apărut primul utilaj de deszăpezire… La 9. Ăștia nu au văzut că ninge?!”, „Jale de abia am urcat cu duba, pe Avram Iancu. Glume noi de iarnă! Nimeni să dea cu ceva! Au dat când era uscat, și 15 grade afară!”, „În Șelimbăr, ieri la 21:30 umblau plugurile de nebune….azi ….niciunul…”, „Ce oameni de…., v-ați rugat să ningă și acum vă plângeți că nu au curățat drumurile. Parcă văd că cei ce lasă comentarii nici măcar nu circula cu mașina, se baga doar în seama. Efectul de turmă”, Mașinile pentru deszăpezire dorm pe dreapta….cu motoarele pornite de la prima ora dar cine sa le activeze ????”, se arată nemulțumiți mai mulți sibieni pe grupul INFO TRAFIC jud Sibiu.

Citește și: Șapte utilaje împrăștie sare pe străzile din Sibiu – Primăria: „S-a intervenit pe artere principale și pe drumuri în pantă”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Inainte sa scrieti o fabula de stire informati-va. Nu mai dezinformati. Eu am plecat la servici de la 7:20 si pe str Tiglari eu am vazut un plug ce curata soseaua. Si am traversat si tot orasul pana langa Dedeman si strazile principale erau foarte ok de circulat. Mai bine scrieti ca soferii de duminica nu stiu sa circule in conditii de iarna.

  2. Cum poti sa spui ca “ninsoarea neasteptata” ?????!!!! E IANUARIE! Prognoza Meteo spune de cel putin 48h de VA NINGE? Nu cred ca a fost ninsoarea neasteptata, doar primaria nepregatita. Sau doamna jurnalista caruia ii place sa scrie articole doar in clisee