foto ninge ca în povești la sibiu - se circulă în condiții de iarnă în tot orașul

După ce iarna s-a lăsat mult așteptată, cu temperaturi care au ajuns și la 12 grade Celsius, joi noapte a avut loc prima ninsoare serioasă din acest sezon. Astfel, vineri dimineața, Sibiul arată ca în povești, zăpada așternându-se peste oraș într-un strat gros. În continuare afară ninge mărunt, iar în următoarele zile urmează să ningă din nou.

Încă de la primele ore ale dimineții, zăpada s-a depus peste casele din tot Sibiul. Centrul Sibiului și cartierele de case arată ca în poveștile desprinse din cărți. Cei mai fericiți sunt copiii care abia așteaptă să se întoarcă de la școală ca să meargă în parc să se dea cu sania sau să se „bulgărească” cu prietenii. Sibienii cei mai harnici au curățat trotuarele din fața caselor imediat după ce prima zăpadă s-a așternut.

Traficul în oraș nu a fost afectat din cauza ninsorilor abundente. Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum.

Și în parcul Sub Arini, zăpada s-a depus într-un strat consistent. Locul de joacă a fost acoperit imediat de albul sclipitor al zăpezii.

Meteorologii sibieni spun că va ninge în tot județul Sibiu. Va ninge și în noaptea de vineri spre sâmbătă, cât și sâmbătă și duminică. De asemenea, este vremea ideală și pentru iubitorii sporturilor de iarnă care vor să schieze la Păltiniș.

 

Ultima oră

Comentariul meu