video strada zăvoi din săliște plină de gunoi și gropi - locuitorii se revoltă - primarul: „o să asfaltăm anul acesta”

Strada Zăvoi din orașul Săliște este plină de gunoaie, iar localnicii nu sunt deloc încântați de acest lucru. Asfaltarea se lasă și ea așteptată, iar câinii abandonați sunt constant prezenți acolo.

Mădălin locuiește pe strada Zăvoi din orașul Săliște. El ne-a transmis mai multe imagini prin care ne semnalează faptul că strada sa este plină de gunoaie și gropi. „Este infectată cu gunoaie, iar primăria nu face nimic. De opt ani ne mint că asfaltează și trăim într-un mediu mizerabil. Gunoaiele au fost scoase din râu și lăsate acolo de două săptămâni. Îmi e frică să trec pe stradă, este focar. Pe stradă sunt câini și trag de gunoaie. Ca în filmele de groază” a spus Mădălin.

„Localnicii sunt cei care fac mizerie”

Întrebat de problemele de pe strada Zăvoi, primarul din Săliște, Horațiu-Dumitru Răcuciu, ne-a spus că în acest an este programată asfaltarea, iar gunoaiele sunt făcute de localnici. „Avem finanțare pe Anghel Saligny și urmează să asfaltăm anul acesta, așa ne-am propus. În legătură cu gunoialele, în fiecare săptămână trec cei de la SOMA și se ridică mizeria. Tot localnicii de acolo fac mizeria, nu altcineva. Noi le punem la dispoziție serviciul și întotdeauna am acționat cu echipele speciale pentru această situație, dar de fiecare dată când vine echipa, locuitorii spun că sunt câini lor” spune acesta.

video strada zăvoi din săliște plină de gunoi și gropi - locuitorii se revoltă - primarul: „o să asfaltăm anul acesta”

Citește și: Primele contracte pentru programul Anghel Saligny – Sibiul, printre județele în care se va investi în rețele de canalizare și de gaze

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ah, de fapt cred ca pe strada aia e vorba de cineva cu suflet de poet. Zavoi rimeaza de minune cu gunoi, e pacat sa nu se valorifice capitalul liric la acest nivel. Creste gradul de cultura al cetatenilor in felul asta 🙂