drumarii pregătiți pentru prima ninsoare din 2023- peste 400 de utilaje gata să intervină pe drumurile din zona sibiu și brașov

Drumarii au luat toate măsurile pentru a interveni eficient în toate zonele, după ce ANM a emis un cod galben de ninsoare si viscol.

„Având în vedere valul de ninsoare care va ajunge și în centrul țării în următoarele ore, #DRDPBrasov a luat toate măsurile pentru a interveni eficient în toate zonele afectate.

Peste 400 de utilaje se află în bazele noastre de deszăpezire, din care aproximativ 300 sunt autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de sare.” transmite DRPD Brașov.

Reprezentanții companiei au declarat faptul că în depozite sunt peste 30.000 de tone de material antiderapant.

Recomandări pentru șoferi

  • Rugăm șoferii să circule cu prudență în zonele afectate de ninsori și să adapteze stilul de condus la condițiile de trafic.
  • Vă rugăm să vă informați înainte de a pleca la drum și dacă pe traseul dvs. se raportează blocaje sau îngreunarea traficului, să vă amânați călătoria pentru o dată ulterioară.
  • Este foarte important, de asemenea, să nu blocați drumul și să nu încercați să depăși coloanele staționate, pentru că astfel ați putea bloca și intervenția utilajelor de deszăpezire.

Ultima oră

Comentariul meu