cauți un loc de muncă? bilstein sibiu oferă o primă de angajare de 1.500 lei
Vrei să muncești? Salariu atractiv, primă de angajare de 1.500 lei și multe beneficii la Bilstein Sibiu

Ești în căutarea unui loc de muncă? Bilstein face angajări pentru fabrica din Sibiu și caută oameni dornici să se dezvolte profesional în industria auto. Pachetul salarial este atractiv, se oferă primă de angajare în valoare de 1.500 de lei, prime de vacanță și de sărbători și ai parte de alte numeroase beneficii. Persoanele interesate pot suna la numărul *6000 sau pot scrie pe adresa de e-mail recrutare@bilstein.ro. Detalii suplimentare găsești și pe site-ul web www.bilstein.ro.

thyssenkrupp Bilstein S.A. este una dintre primele companii cu investiție străină din România, făcând cunoștință cu piața sibiană încă din anul 1996. Având deja un renume pe plan mondial, fiind o multinațională prestigioasă, Bilstein este locul unde peste 1300 de angajați găsesc oportunități profesionale reale în industria auto.

Intră în echipa Bilstein!

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, află că Bilstein face angajări pentru fabrica din Sibiu. Compania oferă, pe lângă un pachet salarial atractiv, o multitudine de beneficii, pentru a-și recompensa și a-și arăta astfel aprecierea față de angajați.

Un detaliu deja cunoscut este acela că Bilstein Sibiu, unul dintre principalii angajatori din Sibiu, oferă prime generoase de vacanță, dar și de sărbători – de Crăciun și de Paște. Angajații care lucrează pe secțiile cu patru schimburi primesc, în plus, încă o primă. În fiecare lună, tuturor angajaților li se oferă și tichete de masă, în valoare de 30 de lei. Mai mult, la angajare, este oferită o primă în valoare de 1.500 de lei, care va fi plătită eșalonat.

Printre beneficiile oferite de thyssenkrupp Bilstein Sibiu se numără și: bonus de recomandare, transport asigurat în locațiile prestabilite, abonament decontat pentru Transmixt și CFR, abonament medical la o clinică privată și evenimente private cu angajații.

Angajații au astfel posibilitatea să activeze într-o firmă multinațională unde, prin training-uri profesionale, au oportunitatea să se recalifice și să se dezvolte constant la locul de muncă.

Dacă dorești să faci parte din echipa Bilstein, sună la *6000 pentru a afla mai multe detalii sau trimite un e-mail pe adresa recrutare@bilstein.ro. Pe site-ul web www.bilstein.ro, la secțiunea Cariere, găsești informații suplimentare despre posturile pentru care se fac angajări.

Ultima oră

2 răspunsuri la “Cauți un loc de muncă? Bilstein Sibiu oferă o primă de angajare de 1.500 lei”

    1. De ce nu publicati comentariile? Am explicat in cateva randuri cum e la bilstein, comentariile de pe facebook de ce le stergeti?
      Nu avem dreptul la libera exprimare?
      Daca sunt comentarii negative la anunturile dvs platite le stergeti s-au nu le postati? Sa va fie ruaine

Comments are closed.