tatuator consacrat din sua, în vizită la sibiu - joe smith este starul unei emisiuni cu milioane de vizualizări

Joe Smith, artist tatuator din Statele Unite ale Americii, star al emisiunii „Inked”, cu milioane de vizualizări pe YouTube, vine în România. Sibienii vor avea ocazia să îl întâlnească în luna februarie, la Transilvania Tattoo Studio din centrul orașului. 

Sibienii care vor să se tatueze o pot face, în luna februarie, lăsându-se pe mâna unui tatuator consacrat al lumii. Joe Smith vine din Connecticut, Statele Unite ale Americii, în orașul de pe Cibin, într-un schimb de experiență la un salon de tatuaje din oraș. „Joe Smith din Connecticut, USA, vine în vizită la Transilvania Tattoo Studio. Este vorba despre un schimb de experiență, o colaborare la proiectul Tattoo School”, spune Ovidiu Popârțan, fondator Transilvania Tattoo Studio și organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

CITEȘTE ȘI: Tatuatori din toată lumea vin la Sibiu – Transilvania Tattoo Expo se reia după o pauză de patru ani

tatuator consacrat din sua, în vizită la sibiu - joe smith este starul unei emisiuni cu milioane de vizualizări

Joe are în portofoliu o colecție impresionantă de tatuaje, având o experiență de peste 30 de ani în domeniu. În perioada 18-28 februarie, el va lucra la Transilvania Tattoo de pe strada Nicolae Bălcescu. 

Tatuat din cap până în picioare 

Joe Smith este recunoscut pe plan internațional pentru lucrările impresionante pe care le realizează pe piele. El însuși este o apariție, fiind tatuat din cap până în picioare. Pe rețelele de socializare este urmărit de o mulțime de oameni, iar pe platforma YouTube, emisiunea Inked, unde el este starul, are milioane de vizualizări. 

YouTube video

Într-un interviu din 2021, Joe a povestit cum s-a apucat de meseria de tatuator, dar și la ce vârstă a început să-ți deseneze povestea pe piele. A intrat în această lume prin anii ’90, când lucra la un studio din SUA. „Joe șterge fiecare noțiune preconcepută pe care oamenii o au despre cei colorați cu cerneală puternică. Smith este un om blând și amabil, el având un rol esențial în legalizarea tatuajelor în New York City”, se arată în descrierea interviului amintit. 

Ultima oră

Comentariul meu