Tânăr fără permis, la plimbare cu mașina pe Șoseaua Alba Iulia
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au fost prezenți în trafic în minivacanță și au depistat o mulțime de șoferi fie băuți la volan, fie fără permis de conducere. În total, au aplicat în patru zile, peste 600 de amenzi. În perioada în care s-au făcut verificările, un tânăr care nu avea dreptul de a conduce a fost prins la volan în Sibiu. 

„În perioada 20 – 24 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au constatat 12 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 51 de permise de conducere, au retras 32 de certificate de înmatriculare și au aplicat 680 de sancțiuni contravenționale în valoare de 189.000 de lei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: O femeie și patru bărbați, prinși băuți la volan pe drumurile din județul Sibiu 

În timpul verificărilor, polițiștii au oprit pentru control, în 20 ianuarie, la ora 08:15, un sibian de 28 de ani care circula pe Șoseaua Alba Iulia. Polițiștii au constatat cu această ocazie că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Daca justita ar aplica promt legea asemenea evenimente nedorite n-ar mai avea loc atat de des. Pedeapsa pentru o astfel de fapta ar trebui sa fie inchisoarea si nu altceva.