Petreceri incendiare la Caro Sibiu – Shot-uri gratis pentru fete și atmosferă de neegalat cu DJ renumiți

Ultimul weekend din ianuarie se anunță a fi unul distractiv la Sibiu. Cel mai îndrăgit club din Sibiu a pregătit o serie de petreceri ideale pentru a te distra în timpul liber alături de cei mai buni prieteni. Sibienii sunt așteptați atât vineri, 27 ianuarie, cât și sâmbătă, 28 ianuarie, la cele mai tari petreceri, unde muzica va fi mixată de DJ renumiți.

Serile incendiare din noul an continuă la Caro. În acest sfârșit de săptămână cei mai cunoscuți DJ vor face o atmosferă de neegalat. DJ ADRIANO va mixa cele mai tari hit-uri ale sezonului în noaptea de vineri, 27 ianuarie, când sibienii vor putea dansa până dimineața. Fetele vor fi răsfățate cu shot-uri gratis până la 23:30, iar ritmurile și atmosfera vor fi ideale pentru a da startul distracției din weekend.

Petreceri incendiare la Caro Sibiu – Shot-uri gratis pentru fete și atmosferă de neegalat cu DJ renumiți

Petrecerea continuă și sâmbătă, 28 ianuarie, la Caro, cu nimeni altul decât DJ LAU MAFTEI. Muzica, băuturile și atmosfera se vor ridica la nivelul așteptările tuturor celor care vor să își petreacă o seară în clubul recent deschis de pe strada Gimnasticii, nr. 39. Distracția va începe la ora 22:00, iar intrarea va fi gratuită. Pentru rezervări, cei interesați pot apela la numărul de telefon 0758 659 223.

Nu rata distracția din Caro, clubul care a dat un suflu nou vieții de noapte din Sibiu. Dacă îți dorești să te distrezi până la orele dimineții și în acest weekend la Caro, nu rata petrecerile de vineri și de sâmbătă.

 

Ultima oră

Comentariul meu