csc 1599 șelimbăr, victorie în primul amical al iernii - au bătut cu 2-0 pe scm rm. vâlcea
CSC 1599 Șelimbăr a câștigat primul amical al iernii, 2-0 cu SCM Rm. Vâlcea, echipă care evoluează la județ.
”Călăreții roșii” s-au impus cu 2-0, pe „sinteticul” din incinta stadionului ”Municipal” din Râmnicu Vâlcea, contra formației locale SCM Râmnicu Vâlcea. Stefan Visic a deschis scorul în minutul 31, când a urmărit balonul respins de portarul gazdelor  și l-a trimis în plasa porții.  Jordan Gele a adus desprinderea, după o pasă decisivă de la Cărăuș.  S-a terminat 2-0 pentru Șelimbăr, în primul test al iernii pentru sibieni.
Antrenorul Claudiu Niculescu a rulat întreg efectivul avut la dispoziție în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea.
”A fost un joc de luptă, e un teren mic, dar a fost un antrenament bun și sunt mulțumit de cum a arătat echipa din punct de vedere fizic. Era normal să nu arătăm foarte bine pentru că a fost o săptămână foarte încărcată, am pus bazele pregătirii fizice și mai urmează câteva zile până la finalul cantonamentului. Au avut dorință și cei care au jucat în prima repriză și cei care au evoluat în repriza secundă. Avem mult de muncit mult până la startul sezonului și sper ca atunci când vom intra în linie dreaptă pentru prima partidă oficială, să fim pregătiți din toate punctele de vedere. În aceste zile am urmărit în special să acumulăm din punct de vedere fizic. S-a văzut o ușoară oboseală la acest meci, nu avem ritm de joc. Este primul amical după aproape  două luni, dar mă bucură că au dorință. Mai căutăm 1-2 jucători, sper să îi putem aduce până la finalul acestei săptămâni, vorbesc zilnic cu conducerea clubului despre ce probleme apar și ce trebuie rezolvat” a spus Claudiu Niculescu pentru pagina oficială de facebook a clubului.
CSC 1599 Șelimbăr va încheia  vineri cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea cu un nou amical, cu echipa de Liga a III-a, Cozia Călimănești.
csc 1599 șelimbăr, victorie în primul amical al iernii - au bătut cu 2-0 pe scm rm. vâlcea

Ultima oră

Comentariul meu