cabinet de medicină sportivă la stadionul municipal sibiu - va fi administrat de spitalul județean

Stadionul Municipal Sibiu are, în urma lucrărilor de modernizare, un cabinet de medicină sportivă. Spitalul Clinic Județean de Urgență a solicitat să administreze acest spațiu în următorul an. Consilierii locali vor vota, în ședința ordinară din 26 ianuarie, transmiterea în administrarea SCJU, cu titlu gratuit, a spațiilor medicale din incinta arenei. 

Din anul 2014, Spitalului Clinic Județean de Urgență i s-au transmis în administrare, cu titlu gratuit, unele spații aflate în incinta Stadionului Municipal. În perioada lucrărilor de modernizare a arenei, contractul respectiv a încetat. Acum, fiindcă lucrările s-au finalizat, iar cabinetele medicale au fost modernizare, ele pot fi utilizate din nou în condiții optime. 

În acest sens, este nevoie de o hotărâre de consiliu local, astfel încât cabinetul medical sportiv de la stadion să intre în administrarea Spitalului Județean. „Propunem transmiterea în administrare cu titlu gratuit Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru o perioadă de 1 (un) an, începând cu data semnării contractului de administrare și a predării spațiilor, a următoarelor spații în suprafață totală de 175,61 mp, aflate în incinta Stadionului Municipal: cabinet medical (13,28 mp), sală sterilizare (11,79 mp), sală CFM (34,48 mp), hol acces (17,95 mp), coridor (12,91 mp), grup sanitar (5,08 mp), grup sanitar (6,87 mp), cabinet medical (9,34 mp), grup sanitar (2,92 mp), birou (51,03 mp), oficiu (6,10 mp), grup sanitar (3,86 mp)”, se arată în raportul de specialitate privind aprobarea transmiterii în administrare Spitalului Județean a cabinetului medical sportiv. 

Ultima oră

Comentariul meu