accident pe strada moșnei din mediaș - trei răniți printre care și o femeie gravidă

Pompierii medieșeni au intervenit de urgență sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:30 pe strada Moșnei din municipiul Mediaș pentru acordarea asistenței medicale pentru 3 persoane implicate într-un accident rutier.

În această dimineață, polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe str. Moșnei din municipiul Mediaș. În accident au fost implicate 3 mașini. Un conducător auto (19 ani, Nemșa), în timp ce conducea autoturismul spre Moșna, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un stâlp, iar în urma impactului stâlpul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La câteva secunde după, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Moșna, nu observă în timp util stâlpul de pe carosabil și intră in coliziune cu acesta. O a treia mașină care ajunge în zonă, pentru a evita impactul, intră în Șanț. Aceasta mașină era condusa de un medieșean in vârsta de 49 de ani.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul șoferului de 19 ani a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat iar al șoferului de 49 de ani, de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul de 19 ani și 2 pasageri din mașina condusa de tânărul de 18 ani, respectiv o tânăra de 17 ani și un bărbat de 19 ani, au suferit vătămări corporale. Polițiștii rutieri continua cercetările” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

accident pe strada moșnei din mediaș - trei răniți printre care și o femeie gravidă

Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș șoferul de 19 ani, care prezenta traumatism la membrul superior. Celelelate 2 persoane au fost transportate de ambulanțele SAJ.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu