shopping city sibiu dă startul reducerilor de iarnă cu 500 de premii instant pentru aventuri în zăpadă

La Shopping City Sibiu, prima campanie de reduceri din an vine cu 500 de premii disponibile instant prin aplicația SPOT, promoții spectaculoase în magazine la branduri de top, precum și surprize pentru întreaga familie.

Campania „Reducerile te echipează de iarnă, de la mic la mare” este activă în centrul comercial până la finalul lunii februarie.

„Toți cei care iubesc sporturile de iarnă au acum ocazia să se echipeze complet pentru distracția pe pârtie. Premiile pe care le oferim în această perioadă sunt menite să-i încurajeze pe oameni să iasă din case și să fie activi, să se bucure de viață: avem săniuțe pentru copii, haine călduroase, ochelari de schi și multe altele. Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri, la Shopping City Sibiu găsesc mereu ceva interesant de făcut, de descoperit sau de câștigat. Pe lângă premii, în cadrul campaniei vom organiza drumeții pentru familii și ateliere creative pentru copii. Îi îndemnăm pe clienți să ne urmărească în continuare site-ul și paginile de social media pentru că urmează și alte surprize”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

shopping city sibiu dă startul reducerilor de iarnă cu 500 de premii instant pentru aventuri în zăpadă

Premii atractive marca Decathlon

Până pe 28 februarie, clienții centrului comercial pot câștiga unul dintre cele 500 de premii marca Decathlon, puse la bătaie de Shopping City Sibiu. Acestea constau în săniuțe clasice de lemn, sănii tip lopată sau cu frâne, snow skate boardslide, termosuri colorate, gulere tip buff, veste polar pentru copii, ochelari de schi sau snowboard pentru adulți și copii.

Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să scaneze un bon în valoare de minimum 200 lei în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT, în cel mult 48 de ore de la emiterea bonului. Premiile instant sunt oferite aleatoriu, în limita stocului disponibil, și nu pot fi schimbate. Acestea vor fi ridicate de la biroul Info Desk din centrul comercial.

Oferte de până la 70% la brandurile preferate

Printre cele mai spectaculoase promoții disponibile în magazinele din Shopping City Sibiu în această perioadă se numără cele de la brandurile Tom Tailor, Sportisimo, Decathlon, Various Brands, Reserved, H&M, Cropp, House, Cato, Humanic, CCC, Feeling și Penti, care oferă reduceri de până la 70%.

shopping city sibiu dă startul reducerilor de iarnă cu 500 de premii instant pentru aventuri în zăpadă

Ultima oră

Comentariul meu