prețul la carburanți în creștere de la o zi la alta - care sunt prețurile la sibiu

La stațiile OMV de pe bulevardul Vasile Milea și Șoseaua Alba Iulia, se înregistrează cel mai mare preț la motorină și benzină din Sibiu, 7,69 lei și respectiv 6,53 per litru.

Petrom a majorat așadar azi, vineri, 20 ianuarie 2023, prețul motorinei cu 5 bani pe litru, și a menținut prețul benzinei (majorare ieri cu cinci bani pe litru).

Precedenta modificare de preț a avut loc pe 17 ianuarie, și a fost o creștere de preț tot de cinci bani pe litru, și la benzină și la motorină, relatează Economica.

prețul la carburanți în creștere de la o zi la alta - care sunt prețurile la sibiu prețul la carburanți în creștere de la o zi la alta - care sunt prețurile la sibiu

Amintim că, pe lângă embargoul UE asupra livrărilor de țiței rusesc pe conductă, la 5 februarie va intra în vigoare un nou embargu, pe combustibilii produși din țiței rusesc.

Consumul mediu anual în România este de circa 7,3 milioane de tone de carburanți, dintre care 5,9 milioane de tone motorină, dintre care doar circa două treimi se produce în cele trei rafinării din țară, restul se importă.

Ultima oră

Comentariul meu