măgura cisnădie a picat cu csm tg. jiu, în optimile cupei româniei la handbal feminin

Azi, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin. Cele 16 echipe au fost introduse într-o singură urnă, fără a se desemna capi de serie.

Conform tragerii la sorți,  Măgura Cisnădie va juca în deplasare, cu CSM Tg. Jiu, un meci care pare deschis oricărui rezultat.  Nou promovata CSM Tg. Jiu este surpriza plăcută a campionatului și ocupă locul 8 (15 puncte), în timp ce Măgura este pe 10 (13 puncte). Echipa pregătită de Alexandru Weber mai poate prinde cupele europene în sezonul viitor doar printr-un parcurs excelent în cupă, unde să joace finala contra unei echipe care va obține un loc european prin intermediul campionatului!  ”Mai putem juca în EHF doar dacă jucăm finala cupei, este greu, dar nu imposibil. Luăm totul în calcul, nu lăsăm nimic la voia întâmplării” a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Șocul optimilor este meciul CSM București – Rapid București, cele două echipe care joacă în actualul sezon al Ligii Campionilor.

Federația nu a anunțat datele de disputare ale optimilor de finală ale cupei, dar cel mai probabil meciurile se vor juca la finalul lunii viitoare.

Până atunci, Măgura Cisnădie va juca duminică (ora 17.30), în deplasare, cu Gloria Bistrița Năsăud, în etapa 13 din Liga Florilor. Meciul va fi televizat în direct de Pro Arena.

Program optimi de finală:

CS Activ Prahova Ploiești – CS Dacia Mioveni

CSU Știința București – Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

CSM Slatina – CSM Roman

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea

CSM Corona Brașov – CSM Galați

CSM Târgu Jiu – CS Măgura Cisnădie

HC Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău

CSM București – CS Rapid București

Ultima oră

Comentariul meu