accident în lanț pe milea - două microbuze și o mașină implicate - patru oameni duși la spital

Un accident rutier in lanț a avut loc vineri dimineața pe bulevardul Vasile Milea în zona Asirom. Trei mașini au fost implicate în eveniment. Mai multe persoane au fost rănite.

UPDATE

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au constatat faptul că în accident au fost implicate două microbuze de transport persoane și un autoturism.

„Astfel, din cercetări a reieșit că șoferul unui microbuz (53 de ani, din Tălmaciu) în care se aflau 21 de pasageri ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, condus pe aceeași direcția de mers, microbuz în care se aflau 3 pasageri. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de o femeie în vârstă de 23 de ani, din Avrig. Toate cele 3 autovehicule spre deplasau spre centului orașului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers, cele 3 mașini fiind implicate în coliziune față – spate.

La fața locului au intervenit echipaje Smurd și ale ambulanței. “ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 3 echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic, un echipaj descarcerare. Un echipaj SAJ intervine de asemenea. Din primele informații este vorba de 2 microbuze și un autoturism in care se aflau aproximativ 25 de persoane”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Patru persoane au primit îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital.

Traficul este îngreunat, se circulă alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Ultima oră

Comentariul meu