tânărul dus la spital în urma accidentului de la veștem a fost operat - starea lui este precară
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 17 ani a decedat, în noaptea de miercuri spre joi pe DN1 la Veștem, după ce scuterul pe care se afla a fost lovit de un autoturism. Alături de el se mai afla încă un tânăr, de 21 de ani, care a fost transportat la spital, în stare de inconștiență. Medicii l-au operat de urgență, iar în prezent primește îngrijri pe ATI. 

Tânărul de 21 de ani, transportat la spital noaptea trecută în stare de inconștiență în urma unui accident  produs pe DN1 la Veștem, este intubat la ATI. Starea lui este precară. „Bărbatul de 21 de ani a fost adus în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme severe, cu afectarea organelor interne. S-a intervenit chirurgical de urgență, iar pacientul este acum internat în secția ATI, intubat, ventilat mecanic, sub supraveghere și tratament specific, dar în continuare în stare foarte gravă”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Vă reamintim că accidentul s-a produs în jurul orei 01:00, pe DN1, în Veștem. Cei doi tineri se aflau pe un scuter și au ieșit de pe un drum secundar în drumul național. Se aflau pe contrasens în momentul în care o mașină, condusă dinspre Vâlcea, i-a lovit în plin. Impactul a fost fatal pentru băiatul de 17 ani, care a murit pe loc.

CITEȘTE ȘI: Moped lovit de o mașină pe DN1 la Veștem – Tânăr de 17 ani decedat

Sursele Ora de Sibiu spun că scuterul ar fi fost condus de tânărul de 21 de ani, care acum e internat în stare gravă la Județean.

Ultima oră

Comentariul meu