sibieni pacăliți si agasați în promenada mall de niște țepari - cer bani pentru o asociație de surdo-muți care nu există

Mai mulți sibieni au semnalat prezența unor bărbați suspecți care cer bani de la oameni în Promenada Mall Sibiu. Grupul de indivizi cer fonduri pentru o asociație de surdo-muți, care nu există. Mai mult, devin agasanți cu persoanele care le pun întrebări și le cer detalii despre presupusa organizație.

Cel puțin trei bărbați cer bani pentru „o cauză nobilă” în interiorul mall-ului de lângă Gară. Alexandra Stroilă s-a confruntat cu această problemă miercuri seară, când împreună cu soțul ei au ieșit la cumpărături. Au fost urmăriți printre rafturile unui magazin de unul dintre bărbații suspecți.

După constantele urmăriri, soțul Dianei i-a dat bani bărbatului, însă tânăra a fost mai suspicioasă și i-a pus mai multe întrebări celui care strângea banii. Imediat, acesta s-a enervat. „A aruncat cu banii în noi când i-am cerut legitimația. Sunt cel puțin trei bărbați, fiecare dintre ei stă la un etaj. Am văzut că au luat bani și de la bătrâni. Aveau o borsetă plină de bani. A sunat soțul la Poliție și ne-au zis că nu au ce să facă. După mai multe ore în care au cerut bani oamenilor, cei trei indivizi au plecat de la mall cu o mașină cu numere de Germania”, spune sibianca.

Alexandra nu este singura care a observat prezența celor trei indivizi în mall. Un tânăr a semnalat și el problema într-un mesaj trimis către Ora de Sibiu. „Au apărut în Sibiu niște indivizi cu foi care cer donații pentru a crea o organizație națională și internațională pentru surdo-muți. Aseară am fost în Promenada și m-au abordat și pe mine, dar nu am vrut să le dau bani și atunci au zis  «hai, bă, să plecăm de aici»”, spune Alin.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Deci am patit-o și eu tocmai le-am dat asta seara bani!
    Dar nu înțeleg de ce nu intervine politia!

  2. Și în Lidl au fost,de la Gara mică , magazinele nu trebuie să -i lase înăuntru sau pe o rază de 500 de metri .