claudiu rotar, acționar afc hermannstadt: ”ne dorim să câștigăm, dar ar fi bun și un egal!”

Acționarul principal al echipei AFC Hermannstadt, Claudiu Rotar este optimist înainte de primul meci oficial al anului, cu FCSB, programat duminică seară, pe Municipalul din Sibiu.

”Asta ne dorim, să câștigăm duminică și să fie stadionul plin. Stadionul va fi plin, ultimele bilete s-au vândut azi, nu mai avem ce să scoatem la vânzare în zilele următoare. Ar fi bun și un rezultat de egalitate, important este să nu pierdem. Dacă câștigăm și cu FCSB, putem spune că am învins toate cele trei echipe din fruntea clasamentului, după ce am câștigat și cu CFR Cluj și Farul. Dar, să vedem cum va arăta echipa după acesată pauză” a anunțat Claudiu Rotar.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCSB!

Sibiul nu își ia gândul de la play-off, dar pentru a ajunge acolo, trebuie să câștige demersul de la TAS și să anuleze sancțiunea de 9 puncte. ”După ce ne vom recupera punctele de la TAS, ne putem gândi și la play-off. Avem o echipă bună, pentru că este mult interes din partea altor cluburi pentru jucătorii noștri. Noi nu vom ceda niciun fotbalist, dacă nu vom primi prețul corect ” a mai spus Rotar.

Alături de celălalt acționar al clubului, Ștefan Băcilă, Claudiu Rotar anunță că mâine va stabili dacă jucătorii lui Marius Măldărășanu vor avea o primă specială la acest derby. ”Nu am stabilit acest lucru, dar mâine vom avea o ședință în conducerea clubului și vom discuta și acest aspect!”

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În ultimele două etape din 2022, Hermannstadt a învins Farul cu 4-0 la inaugurarea Stadionului Municipal și în deplasare la CFR Cluj, scor 1-0.

Din lotul pregătit de Marius Măldărășanu vor lipsi duminică Ionuț Stoica și Baba Alhassan, care sunt indisponbili.

Duelul dintre Hermannstadt și FCSB va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, în etapa a 22-a din Liga 1.

Ultima oră

Comentariul meu