adolescentul decedat în accidentul de la veștem - dani era pe scuter și mergea pe contrasens
Sursa: Facebook/Profil Public

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN1, în localitatea Veștem. Un scuter condus pe contrasens a fost lovit în plin de un autoturism ce mergea regulamentar. Impactul a fost fatal pentru unul dintre cei doi ocupanți ai mopedului. Dani, în vârstă de 17 ani, a murit pe loc. Rănile suferite au fost incompatibile cu viața, astfel că medicii care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. 

Dani N. avea 17 ani și era din localitatea Veștem. Miercuri noapte, după ora 01:00, a plecat la plimbare cu scuterul, însoțit de un amic. Se îndreptau către o benzinărie, de unde aveau de gând să cumpere băuturi alcoolice, potrivit surselor Ora de Sibiu. Nu au mai ocolit regulamentar scuarul din drumul național, ci au intrat direct pe contrasens, fără să se asigure măcar. Tragedia s-a produs într-o fracțiune de secundă. Scuterul pe care se aflau cei doi băieți a fost lovit de o mașină condusă regulamentar de un bărbat din Constanța. În urma impactului, Dani a decedat pe loc. 

Viață spulberată la 17 ani 

Dani N. este plâns astăzi de familie și prieteni. Era un băiat bun, spun cei care l-au cunoscut. Muncitor și mare iubitor de animale, adolescentul își ajuta mereu părinții cu treburile casnice. Avea și un frate. 

adolescentul decedat în accidentul de la veștem - dani era pe scuter și mergea pe contrasens
Sursa: Facebook/Profil Public

„Ai plecat prea devreme! Dumnezeu să te odihnească în pace, verișorul nostru! Nu te vom uita niciodată!”, a scris Georgiana, verișoara lui Dani, pe Facebook. „Dumnezeu să îl ierte și familiei multă putere să puteți trece peste acest necaz”, a scris Bianca. 

Prietenul luptă pentru viață la ATI

Celălalt băiat aflat pe scuter în momentul impactului, care ar fi condus vehiculul, este în stare foarte gravă. În noaptea accidentului, el a fost transportat la spital de echipajele medicale, acolo unde a fost operat de urgență. Tânărul a suferit traumatisme severe, fiindu-i afectate organele interne. În prezent, el este internat pe secția ATI, fiind intubat și ventilat mecanic. (VEZI AICI MAI MULTE DESPRE STAREA TÂNĂRULUI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu