sibienii petrec până dimineața în caro – mircea zara și echipa music channel, invitați speciali

Un weekend plin cu petreceri de top se anunță la Sibiu. Caro, cel mai îndrăgit club de sibieni, revine în acest sfârșit de săptămână cu muzică de calitate și cu o atmosferă de neegalat. Mai mult, sibienii care vor să se distreze până dimineața vor avea parte de mai multe surprize la Caro.

Doar câteva zile ne despart de mult așteptatul weekend. Caro Club Sibiu invită toate persoanele cu chef de distracție să petreacă o noapte de neuitat împreună cu prietenii la cel mai nou club din oraș. Sibienii sunt așteptați atât vineri, 20 ianuarie, cât și sâmbătă, 21 ianuarie, la cele mai tari petreceri, unde muzica va fi mixată de cei mai buni DJ.

sibienii petrec până dimineața în caro – mircea zara și echipa music channel, invitați speciali

Distracția începe de vineri seară, când muzica va fi asigurată de cunoscutul DJ ADRIANO. Petrecerea incendiară va începe la ora 22:00, iar accesul este gratuit pentru toată lumea. Sibienii care vor să danseze până dimineața pe cele mai noi hit-uri sunt așteptați și sâmbătă, la Caro. MIRCEA ZARA, DJ LAU MAFTEI și Echipa Music Channel vor asigura cea mai faină atmosferă de club, ideală pentru a-ți petrece noaptea pe ringul de dans, înconjurat de oameni de calitate. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0758 659 223.

Clubul Caro se află pe strada Gimnasticii, nr 39 și a fost redeschis după 15 ani, aducând un suflu nou vieții de noapte din Sibiu. Dacă îți dorești să te distrezi „pe cinste” și în acest weekend la Caro, nu rata petrecerile de vineri și de sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu