doru dudiță, antrenor acs mediaș – ”jocul retur de la sibiu va fi decisiv pentru câștigarea titlului județean”

Lider în Liga a IV-a Sibiu, ACS Mediaș se va reuni luni, 23 ianuarie, de la ora 11.00, la stadionul ”Sparta” din localitate.

Noutățile certe din lotul pregătit de Doru Dudiță și Dumitru Solomon sunt Cîrstean (Șelimbăr) și Chif (CS Bradu). Antrenorul Mediașului, Doru Dudiță anunță însă că vor mai fi veniri,  dar și plecări. ”Trebuie să renunțăm la câțiva jucători care nu au dat satisfacție și nu mai intră în vederile noastre. Suntem în discuții cu câțiva jucători, vor mai fi veniri, sper să îi putem aduce pe cei la care ne gândim. Nu este însă ușor să aduci jucători buni la Liga a IV-a, toți trag spre Liga a III-a sau mai sus” a spus tehnicianul.

ACS Mediaș nu va merge în cantonament și va efectua pregătirea în localitate. Au fost fixate și primele amicale, adversare urmând a fi Blaj și Tg. Mureș.

Lupta pentru câștigarea Ligii a IV-a Sibiu se anunță una aprigă între ACS Mediaș 2022 și Inter Sibiu, care va fi decisă probabil la meciul direct. Mediașul are trei puncte avans, după ce a învins în tur Sibiul cu 2-1.

”Avem și varianta egalului, pe care adversarii nu o au!”

Antrenorul ACS Mediaș este convins că meciul direct de la Sibiu va fi decisiv pentru titlul județean. ”Este o luptă grea cu Inter Sibiu, deschisă, meciul retur este la ei, nu este nimic ușor. Sunt convins că jocul de la Sibiu o sa fie decisiv, din păcate acesta este nivelul, nu are cine să ne încurce nici pe noi, nici pe ei. Era un campionat mai dinamic cu un play-off ca anul trecut, sau măcar să mai fi fost două echipe bune. Partea bună este că avem trei puncte avans, presiunea e mai mare pe Inter Sibiu. Noi avem și varianta egalului, pe care ei nu o au” a mai spus Doru Dudiță.

ACS Mediaș 2022 s-a înființat vara trecută, după dispariția Gaz Metan și are nouă membri fondatori: Ionuț Buzean, Doru Dudiță, Eric de Oliveira, Cristian Pustai, Eugen Pîrvulescu, Dorin Roșca, Iosif Biro, Claudiu Boaru și Costel Hanc.

Ultima oră

Comentariul meu