ministrul agriculturii în vizită la piața cibin - și-a cumpărat cârnați și smântână și a stat de vorbă cu producătorii locali
Sursă foto: facebook/Bogdan Trif

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a vizitat Piața Cibin din Sibiu. Acesta a dat mâna cu oamenii și a cumpărat produse locale.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale se află azi, 17 ianuarie, în Sibiu pentru a susține o conferință de presă care are ca scop diseminarea informațiilor privind oportunitățile de finanțare din Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027 și a informațiilor specifice legate de accesarea fondurilor europene. Înainte de conferință, acesta a vizitat Piața Cibin, unde a mers la fiecare magazin pentru a vedea care este situația producătorilor locali și dacă întâmpină probleme în ceea ce privește clienții. Acesta nu a plecat doar cu părerile oamenilor din piață, și a ales să cumpere și câteva produse locale, precum o smântână și cârnați.

Producătorii sibieni încântați de Ministrul Agriculturii

Producătorii locali s-au arătat foarte încântați de vizita ministrului și au susținut că nu au nemulțumiri. „Pentru noi, este cel mai bun ministru. Îmi place că este popular” a spus Adrain de la magazinul Baciu. Ați producători au susținut că ministru este unul capabil și că „știe Daea ce să facă”.

ministrul agriculturii în vizită la piața cibin - și-a cumpărat cârnați și smântână și a stat de vorbă cu producătorii locali
Sursă foto: facebook/Bogdan Trif

Interacțiunea și cumpărarea produselor locale i-a impresionat cel mai mult pe producătorii locali. „A venit și a dat mâna cu oamenii, și-a luat și o smântână” ne-au spus producătorii de la Bunătăți Sibiene.

Ultima oră

Comentariul meu