incendiu la un depozit din șelimbăr - mai multe colete s-au făcut scrum

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la depozitul firmei de curierat GLS din Șelimbăr. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, au ars însă mai multe colete. 

„Sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, un apel pe numărul unic de urgență 112 solicita sprijinul pompierilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la depozitului unui operator economic din Parcul Industrial Șelimbăr”, anunță Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Pompierii s-au mobilizat cu trei autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială CBRN și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta într-o încăpere a depozitului, de aproximativ 45 mp, unde erau depozitate colete.

În urma incendiului, o parte din coletele din încăpere au ars, iar celelalte au fost deteriorate. Echipajul CBRN a efectuat măsurători întrucât incendiul a fost provocat de lichide combustibile care se pot autoaprinde. Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar incendiul a fost limitat doar la o încăpere a depozitului.

Ultima oră

Comentariul meu