gustul patiseriei grecești, adus la sibiu - zeci de sortimente de prăjituri la elláda bakery 
Delicioasa Karidopita cu Kinder Bueno, una dintre specialitățile Elláda Bakery .

Prima patiserie cu specific grecesc s-a deschis de curând în Sibiu. Elláda Bakery este magazinul în care tradiția și rafinamentul produselor grecești sunt asociate.

gustul patiseriei grecești, adus la sibiu - zeci de sortimente de prăjituri la elláda bakery 

Patiseria are vitrinele pline cu zeci de sortimente de prăjituri delicioase care așteaptă să fie savurate. Praline cu mousse de ciocolată, migdale învelite în napolitană, prăjituri, grisine, fursecuri și batoane de cereale sunt doar câteva dintre opțiunile pentru care sibienii pot opta.

Delicatese cu nuci pecan, fistic, chia și arome care te transpun pe ținuturile Greciei se găsesc doar la Elláda Bakery, de pe strada Șureanu, nr. 4. Sibienii sunt așteptați la singura locație din Sibiu unde se găsesc deserturi cu ingrediente naturale aduse tocmai din Grecia. Baklava, Ravani, Kataif, Karidopita, Kourabiedes, Melomakarona sunt denumirile celor mai râvnite prăjituri grecești aflate acum și pe meleagurile orașului transilvănean.

Gustul vacanțelor de vară se poate simți la Elláda Bakery în orice moment al anului. Aroma produselor realizate cu ingrediente provenite din Grecia te răsfață la fiecare mușcătură. Delicioasa prăjitură cu aluat însiropat cu ciocolată, scorțișoară și nuci pecan precum și alte sortimente de prăjituri realizate după rețete autentice grecești se găsesc la patiseria nu demult deschisă. Surprizele continuă să apară la Elláda Bakery. Sibienii pot opta pentru mixuri cu prăjituri, grisine, biscuiți delicioși, ideale pentru a fi dăruite unei persoane dragi. Mai mult, cutiile „special box” pot fi personalizate în funcție de dorința fiecărui client.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută a clienților, prăjiturile sau mixurile personalizate pot fi comandate la numărul de telefon +40 773 967 674. Cei de la Elláda Bakery s-au gândit să faciliteze comanda delicioaselor prăjituri prin intermediul aplicațiilor de „food delivery”. Singura patiserie din Sibiu cu specific grecesc va fi în curând prezentă pe aplicațiile Tazz și Glovo. Elláda Bakery este prezentă atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu