fc hermannstadt nu se grăbește - claudiu rotar : ”paraschiv și opruț pleacă doar dacă primim ofertele pe care ni le dorim!”

Patronul echipei AFC Hermannstadt, Claudiu Rotar spune că Daniel Paraschiv și Raul Opruț pot fi cedați în această iarnă, doar dacă vor fi oferte bune pentru club.

”Nu a fost vorba de ofertele apărute în presă, ofertele primate au fost departe de acele cifre. De mâine se deschide perioada de transferuri și este timp o lună, nu este nicio grabă! Dacă vine o ofertă raportat la ce ne dorim noi, Paraschiv sau Opruț pot pleca, dacă nu, vor rămâne” a anunțat Claudiu Rotar. Internaționalii Daniel Paraschiv și Raul Opruț au avut în această iarnă mai multe oferte, dar conducerea clubului sibian le-a refuzat. Hapoel Beer Sheva (Israel) și Bordeaaux (Franța) au fost interesate de atacantul Sibiului, în timp ce Universitatea Craiova a făcut și ea ofertă pentru Raul Opruț.

”Vom mai face transferuri!”

După venirea lui Cristi Bărbuț, șeful clubului sibian anunță că sub comanda antrenorului Marius Măldărășanu vor ajunge și alți jucători noi. ”Vom mai face transferuri, nu țintim anumite posturi, aducem doar jucători care să ajute echipa în sezonul actual și următorul. Noi căutăm jucători români” a anunțat Claudiu Rotar. Mijlocașul dreapta Cristi Bărbuț (27 ani),venit de la Sepsi Sf. Gheorghe este primul transfer al Sibiului în această iarnă. De asemenea, fundașul central Vlăduț Popa (20 de ani) venit de la CSU Alba Iulia a fost testat în cantonament și va fi păstrat. Antrenorul Marius Măldărășanu își mai dorește un fundaș central, mai ales că Ionuț Stoica este accidentat.

Echipa sibiană a terminat cantonamentul din Antalya și a revenit sâmbătă acasă.

 

Ultima oră

Comentariul meu