wizz air suspendă zborurile de la sibiu către frankfurt hahn

Wizz Air a adus noi modificări rețelei sale de rute și renunță la patru rute spre și dinspre țara noastră mai devreme decât programase anterior. 

Compania low-cost a decis în 10 ianuarie 2023 să suspende de la finalul lunii zborurile regulate dintre aeroporturile din București și Cardiff, relatează boardingpass.ro.

Conform datelor din sistemul de rezervări, Wizz Air va opera ultimul zbor pe această rută în data de 24 ianuarie 2023. Ruta București – Cardiff a fost inaugurată de compania low-cost în 1 noiembrie 2022 și, până la suspendarea ei, o operează de două ori pe săptămână.

De asemenea, zborurile Wizz Air dintre Sibiu și Frankfurt Hahn vor fi suspendate începând cu data de 30 ianuarie 2023, cu aproape două luni mai devreme decât planificase anterior.

În plus, rutele Cluj Napoca – Koln și Cluj Napoca – Billund nu vor mai fi operate de Wizz Air după data de 18, respectiv 19 februarie 2023. La începutul lunii decembrie 2022 compania low-cost planificase ca cele două rute din Cluj Napoca să fie operate până în data de 25 martie 2023. Wizz Air va închide la finalul lunii ianuarie 2023 baza operațională și cinci rute de la Bacău, detalii aici.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Die Fahrzeit mit dem Bus von Frankfurt (Main) Hbf nach Flughafen Frankfurt Hahn
    beträgt durchschnittlich 1 Std. 50 Min. für die 101 Kilometer lange Verbindung.
    Kostet 18 Euro
    Je nach Strecke und dem Zeitpunkt der Busfahrt, wie zum Beispiel am Wochenende
    oder während der Ferienzeit, kann die Dauer variieren.