victorie categorică pentru csu - sibiul a bătut craiova și rămâne în cărți pentru play off

CSU Sibiu a trecut vineri seară de SCM U Craiova cu 95-73 (30:14 19:17 17:23 29:19), la capătul unei partide dominată copios de ai noștri. Câțiva fani au continuat războiul de la distanță cu conducerea echipei. Aproximativ 15 suporteri au afișat un banner cu mesajul ”Demisia”.

După ce a pierdut cu Clujul (acasă) și apoi la Pitești cu FC Argeș, sibienii au rupt seria înfrângerilor chiar în meciul cu una dintre echipele cu care se duelează pentru locurile 4-5 în Grupa A din primul eșalon.
CSU a trecut fără emoții de cei de la SCM U Craiova, echipă care în tur ne-a învins la 25 de puncte diferență.
Universitarii au început ca din pușcă meciul și după primele zece minute aveau un avantaj de 16 puncte pe tabelă. Până la pauza mare diferența a crescut la 18 puncte, iar pentru partea secundă a meciului, obiectivul Sibiului s-a transformat în a câștiga la cel puțin 25 de puncte diferență, pentru a avea un avantaj în fața craiovenilor, în cazul în care cele două echipe vor termina sezonul la egalitate de puncte.victorie categorică pentru csu - sibiul a bătut craiova și rămâne în cărți pentru play off
Nu a fost să fie, deși sibienii au fost la un coș distanță de a atinge obiectivul. CSU s-a impus până la urmă cu 95-73 și echipa universitară se pregătește pentru meciurile din Cupa României, acolo unde pe 23 ianuarie se duelează cu Petrolul Ploiești.

Continuă protestele – Vreo 15 fani au strigat ”Demisia!”
O fracțiune a suporterilor echipei sibiene a continuat războiul de la distanță cu cei din conducerea clubului. Deși în mediul on-line ”amenințau” că toată sala va scanda ”Demisia” la meciul cu Craiova, în realitate mai puțin de 15 fani s-au ”aliat” protestului. Aceștia au cerut demisia celor din conducere și au afișat chiar și un banner cu: ”demisia!”.victorie categorică pentru csu - sibiul a bătut craiova și rămâne în cărți pentru play off
Cu toate că au fost perseverenți în scandări, cei aproximativ 800-1.000 de spectatori prezenți la meci, nu au scandat alături de aceștia. De altfel peste 95 la sută din membrii galeriei lui CSU nu s-au alăturat protestului celor aproximativ 15 fani supărați în continuare pe staff-ul celor de la clubul sibian.

Ultima oră

Comentariul meu