poli iași în discuții cu fc hermannstadt pentru transferul lui vali buhăcianu
foto ProSport

Unul dintre jucătorii lui FC Hermannstadt care a ajutat la promovarea Sibiului în prima ligă, ar putea fi transfer la Poli Iași în Liga secundă.

Deși la un moment s-a spus că ”pista” Buhăcianu este închisă definitiv, ieșenii sunt optimiști că atacantul echipei FC Hermannstadt ar putea ajunge în această iarnă în Copou. Mai cu seamă după ce gruparea sibiană l-a adus pe Cristi Bărbuț, de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scrie liga2.prosport.ro

Valentin Buhăcianu a făcut deplasarea cu FC Hermannstadt în cantonamentul din Antalya, dar moldovenii insistă în continuare pentru aducerea atacantului în vârstă de 29 de ani, iar discuțiile dintre cluburi au revenit în actualitate.

În cazul în care sibienii ar fi dispuși să renunțe la Buhăcianu, mai rămâne doar ca jucătorul să-și dea acordul pentru o revenire în județul Iași, unde a mai activat în trecut. Tot în liga secundă, dar la Știința Miroslava.

În acest sezon, Buhăcianu are doar 191 de minute strânse în 12 partide de prima ligă pentru FC Hermannstadt și a înscris un gol. În sezonul trecut, în Liga 2, a fost unul din jucătorii de bază ai sibienilor.

Ultima oră

Comentariul meu