amical cu scandal pentru fc hermannstadt în turcia - antrenorul a scos echipa de pe teren!
foto Captură video GSP

Joi, formația pregătită de Marius Măldărășanu a disputat al doilea joc de pregătire din cantonamentul din Antalya. Sibienii au jucat împotriva turcilor de la Bandirmaspor, ocupanta locului 5 din Liga a doua turcă.

Sibienii au condus la pauză, 2-0, goluri Balaure și Paraschiv, iar în partea a doua au făcut 3-0 prin Bucuroiu. Din cauza agresivității turcilor, care intrau extrem de dur, sibienii au oprit brusc meciul, relatează GSP.

„Gata, mergem la completare!”, a strigat antrenorul Marius Măldărășanu, care a dus echipa pe un teren alăturat pentru a continua pregătirea.

La plecarea de pe gazon, sibienii le-au reproșat adversarilor jocul dur. Turcii au rămas nedumeriți.

„Spre finalul partidei, meciul a fost oprit ca urmare a unor incidente”, a anunțat Hermannstadt pe contul oficial de Facebook.

„Așa se întâmplă în astfel de meciuri, poate și din cauza frustrării. Au exagerat și am preferat să ne oprim și să avem jucătorii apți. Au fost multe faze, a fost și un meleu, au exagerat. Nu ne-am atins scopul, n-am ajuns la minutele dorite, dar important e că băieții sunt OK” a declarat tehnicianul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu într-un interviu pentru GSP.

Ultima oră

Comentariul meu