liquid money își mărește „familia” -„te invităm să faci parte din echipa așilor”

Liquid Money – Așii Amanetului, cea mai nouă casă de amanet din Sibiu, își mărește echipa. Sibienii interesați să trăiască în fiecare zi o experiență nouă și interactivă la locul de muncă sunt așteptați să facă parte din „familia” Așilor.

Dacă ai văzut cel puțin o dată emisiunea televizată „Pawn Stars!”, difuzată pe History Channel”, cu siguranță ți-ai dorit să treci pragul amanetului din Las Vegas pentru a participa la negocierea unor obiecte de valoare, antichități sau chiar mașini. Visul tău poate deveni realitate mai repede decât te așteptai. Liquid Money, casa de amanet care a împrumutat conceptul american, face angajări.

Asociații „Liquid Money – Așii Amanetului” au decis că a venit momentul să își mărească „familia”. „Te invităm să faci parte din echipa Așilor!”, este mesajul transmis de administratorii celei mai inovative case de amanet din Sibiu. Inspirați din povestea americanilor de la ”Gold & Silver Pawn Shop” din Las Vegas, trei tineri cu inițiativă au pus bazele unei afaceri care oferă o gamă largă de servicii. În Sibiu, doar la casa de amanet „Liquid Money” un expert poate evalua valoarea obiectelor, clienții pot negocia prețul, pot face schimburi sau pot opta pentru regimul de consignație. De asemenea, se negociază prețul oricărui produs, începând de la ceasuri, mașini, bijuterii, electronice, obiecte de artă, mobilă, cărți, electronice, iar lista nu se oprește aici.

„Liquid Money” este o afacere care a adus un plus de valoare conceptului de amanet în Sibiu, atât prin multitudinea serviciilor oferite, cât și prin încercarea de a schimba percepția sibienilor a ceea ce înseamnă o casă de amanet în toată complexitatea ei. Dacă simți că rezonezi cu noul concept adus de Așii Amanetului în Sibiu, îți place să fii înconjurat de artă, bijuterii, cărți și alte lucruri valoroase, locul tău se află printre membrii echipei. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre echipa Liquid Money – Așii Amanetului și ești interesat să faci parte din echipa sibienilor poți suna la numărul de telefon 0748 186 200.

Casa de amanet de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu a ajuns să fie recunoscută chiar și peste hotare. Angajații celebrului  ”Gold & Silver Pawn Shop” din Las Vegas, protagoniștii cunoscutului show “Pawn Stars!” difuzat pe History Channel, le-a urat succes sibienilor de la Liquid Money.

Citește și: VIDEO Liquid Money – Așii Amanetului din Sibiu – Transformi în bani orice obiect de valoare sau faci trocuri

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu