indivizii care au răpit-o pe adolescenta din tălmaciu au fost arestați

Cei patru indivizi care au răpit-o pe adolescenta de 14 ani din Tălmaciu, dar și femeia care a pus la cale totul, au fost arestați. Aceștia își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. 

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa, cercetați pentru răpirea minorei de 14 ani din Tălmaciu au fost arestați preventiv. Aceeași măsură s-a aplicat și în cazul unei femei în vârstă de 46 de ani din Porumbacu de Jos, ea fiind cea care a orchestrat toată răpirea și i-a plătit pe cei patru indivizi ca să-i pună în aplicare planul.

CITEȘTE ȘI: Cum au orchestrat iubitul și părinții răpirea fetei din Tălmaciu – Au plătit patru indivizi care să o ia cu forța

„În cursul zilei de 10 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor 5 persoane pentru 30 de zile”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu