video foto hotelul defunctului constantin morar, fost președinte cj, greu de vândut - hanul trebuia să fie gata în 2009

Complexul turistic al fostului președinte al CJ Sibiu, aflat pe vârful dealului din comuna Bradu, este scos din nou la licitație. Prețul de pornire este de 15,9 milioane de lei, plus TVA.

Hotelul fostului președinte CJ, Constantin Morar, este nevândut de șapte ani. În 20 ianuarie 2023, la ora 11:00, urmează să fie din nou scos la vânzare prin licitație la aceeași sumă de bani la care a fost listat și în anul 2021. Potrivit lichidatorilor judiciari din Iași, hotelul este finisat în proporție de 70%, dintre care demisolul este finisat în proporție de 60%, parterul finisat în proporție de 80-90%, etajul unu și doi, finisate 100%,  iar etajul trei și patru, doar în proporție de 30%.

Complexul turistic este situat pe un teren de 8.5 ha, pe o colina din comuna Bradu, localitate Avrig, din județul Sibiu și are panorama de 360 grade, la 400 m de DN1 ce leagă Sibiul de Brașov. Hotelul este structurat pe șase nivele, având suprafața construită de peste 12.100 mp și are o capacitate de cazare de 274 locuri dispuse în 105 camere duble, 12 single, 5 apartamente și 4 garsoniere.

video foto hotelul defunctului constantin morar, fost președinte cj, greu de vândut - hanul trebuia să fie gata în 2009

Hotelul beneficiază de recepție cu lobby bar, două săli de conferință cu capacitate de 220 locuri, respectiv 160 locuri, două restaurante cu capacitate de 280 locuri, respectiv 180 locuri, toate finisate 100%. Complexul este prevăzut cu o sală conferință secundară cu capacitatea de 160 locuri, zonă de coffee break, zonă depozitare frigorifică, zonă depozitare și vestiare personal, zonă spălătorie și călcătorie, zona tehnică, zona spa, restaurant evenimente cu capacitate de 280 loc, zona recepție, zonă business corner și zonă administrativă.

video foto hotelul defunctului constantin morar, fost președinte cj, greu de vândut - hanul trebuia să fie gata în 2009

Complexul turistic aparține societății Tina SRL Sibiu, intrată în procedură de insolvență și este scos la vânzare prin licitație publică pentru a doua oară. Marea investiție i-a aparținut fostului președinte al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Morar.

Complexul turistic Morar a fost probabil prima pensiune de lux din Sibiu. Pensiunea a fost construita în 1995, ca prima locație de turism privată din Sibiu. Așezată în zona rezidențială a orașului Sibiu, cartierul Dumbrăvii, la limita Parcului “Sub Arini”, str. Alexandru Vlăhuță, nr. 11. Citește și: Afacerile de succes ale Sibiului scoase la mezat – Casa Moraru și magazinul Ambient se vând la licitație

Ultima oră

Comentariul meu