cele mai așteptate filme în 2023

Anul 2023 se anunță a fi un an plin de filme spectaculoase. Cu producții de top și titluri noi, anul în curs se pregătește să ofere ceva foarte interesant. Din această perspectivă, în acest articol vom analiza cele mai așteptate filme ale anului 2023, povestind despre actorii și producțiile de top care vor aduce entuziasmul la cel mai înalt nivel.

Cele mai așteptate filme în 2023

An de an, producătorii de sloturi lansează jocuri inspirate din filme și seriale, având chiar același nume, intra pe 888 casino și verifică dacă exista un slot inspirat de filmul tău preferat. În acest articol îți vom prezenta cateva dintre cele mai așteptate filme care vor fi lansate în 2023 în ordine cronologică în funcție de momentul lansării. Iată care sunt acestea :

Magic Mike’s Last Dance (10 februarie)

Filmele Magic Mike au contribuit la stabilirea lui Channing Tatum ca mai mult decât un băiat drăguț de la Hollywood, în timp ce au promovat reputația . Cea de-a treia ediție din seria Magic Mike, Magic Mike’s Last Dance,  a lui Steven Soderbergh și Channing Tatum este, într-adevăr, ultimul dans pentru Mike Lane, stripperul preferat al Americii.

Scream VI (10 martie)

Scream VI este o continuare direct legată de personajele care au supraviețuit ultimului film. Hayden Panettiere se întoarce și ea pentru a-și relua rolul lui Kirby Reed din Scream 4 , dar filmul va fi fără starul francizei Neve Campbell, care a decis să nu se mai întoarcă. În ceea ce privește povestea, surorile Sam și Tara (Melissa Barrera și Jenna Ortega) și prietenii lor se trezesc terorizați de Ghostface în New York City.

John Wick: Capitolul 4 (24 martie)

Acesta este unul dintre cele mai așteptate filme din 2023. Fie că este vorba de afișe cu o clepsidră plină de gloanțe sau de trailere care fac aluzie la faptul că există doar „o cale de ieșire” pentru Wick titular al lui Keanu Reeves – se pare că John Wick 4 ar putea schimba jocul pentru franciză. Filmul va vedea revenirea lui Ian McShane în rolul lui Winston, Lance Reddick în rolul lui Charon și Laurence Fishburne în rolul lui Bowery King, alături de noul băiat rău Bill Skarsgård ca antagonistul Marchizului.

Super Mario Bros. (7 aprilie)

Nintendo îi oferă instalatorului o nouă șansă pe marele ecran cu filmul animat The Super Mario Bros. Dincolo de ura internetului față de alegerea lui Chris Pratt în rolul lui Mario, este greu să nu fii entuziasmat de această aventură în Regatul Ciuperci. Primele trailere pentru filmul The Super Mario Bros arată o lume vibrantă, cu o distribuție vocală remarcabilă, care îi include pe Charlie Day în rolul lui Luigi, Anya Taylor-Joy în rolul Prințesei Peach și, în mod genial, Jack Black ca Bowser.

Concluzie

2023 se anunță a fi un an plin  cu o mulțime de filme care sunt așteptate cu nerăbdare și care promit să ne ofere momente de divertisment de neuitat. Filmele din 2023 au  o varietate de genuri, de la acțiune la aventură, comedie și drama.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu