caro sibiu dă startul distracție în weekend - dj de top și shot-uri gratuite pentru fete

Caro, cel mai nou club din Sibiu, a pregătit pentru acest weekend două seri cu muzică de calitate, distracție și surprize pentru cei care vor să danseze până dimineața. Atmosfera incendiară va fi asigurată de cei mai buni DJ, iar fetele vor avea o seară cu atât mai specială pentru că vor beneficia vineri de shot-uri gratuite.

Dacă te întrebi cum poți să petreci o seară memorabilă alături de cei mai buni prieteni, clubul Caro are răspunsul. Cu o istorie bine cunoscută de sibieni, Caro revine și în acest weekend cu petreceri incendiare. Sibienii sunt așteptați atât vineri, 13 ianuarie, cât și sâmbătă, 14 ianuarie, la cele mai tari petreceri din oraș.

caro sibiu dă startul distracție în weekend - dj de top și shot-uri gratuite pentru fete

Vineri seara muzica va fi asigurată de un invitat special. Venit din Brașov, DJ Alex Modoi va fi cel care va mixa cele mai noi hit-uri, dar și piese „oldies”, care au intrat în istorie. Începând cu ora 22:00 se dă startul distracție. Mai mult, fetele vor fi răsfățate cu SHOT-URI GRATUITE până la ora 23:30.

Petrecerea continuă și sâmbătă, 14 ianuarie, pe ritmurile celor mai noi melodii mixate de nimeni altul decât DJ ADRIANO. Intrarea este gratuită la ambele petreceri din acest weekend, la clubul de pe Strada Gimnasticii, nr. 39. Sibienii sunt așteptați să se distreze până la orele dimineții. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0758 659 223.

Ultima oră

Comentariul meu