cazul minorei răpite din tălmaciu - patru bărbați și o femeie au fost reținuți

Patru bărbați și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să primească o măsură preventivă, fiind acuzați că au răpit-o pe Luminița, adolescenta în vârstă de 14 ani din Tălmaciu. 

„În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la circumstanțele dispariției minorei, la data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor patru bărbați, precum și a unei femei în vârstă de 46 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cele cinci persoane vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vă reamintim că, în noaptea de duminică spre luni, patru bărbați mascați au intrat într-o casă din Tălmaciu și au răpit o adolescentă de 14 ani. Fata a fost băgată cu forța într-o mașină și dusă în județul Brașov. Acolo au găsit-o polițiștii. (MAI MULTE DETALII, AICI)

Ultima oră

Comentariul meu