adolescentă din tălmaciu, răpită de patru bărbați - au băgat-o cu forța într-o mașină - poliția are un suspect

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Tălmaciu, a fost luată cu forța din casa ei și băgată într-0 mașină de către patru bărbați, care au plecat într-o direcție necunoscută. Oamenii legii au declanșat mecanismul „alertă răpire copil” și cer ajutorul sibienilor. În prezent, polițiștii au un prim suspect. Dacă cunoașteți detalii, sunați la 112!

UPDATE

Minora a fost găsită în județul Brașov. DETALII AICI.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că o tânără în vârstă de 14 ani a fost răpită de acasă. „La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, în jurul orei 03:30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei. Oamenii legii au și un suspect – un bărbat de 23 de ani, care conducea un BMW de culoare gri.

adolescentă din tălmaciu, răpită de patru bărbați - au băgat-o cu forța într-o mașină - poliția are un suspect

Semnalmentele minorei răpite: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete auri, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ultima oră

Comentariul meu