update o femeie din sibiu își caută cu disperare soțul - petru a dispărut de acasă

O femeie din Sibiu a alertat poliția după ce soțul ei în vârstă de 71 de ani a dispărut de acasă. Bărbatul dispărut în cursul nopții de sâmbătă a fost găsit.

UPDATE

”În cursul zilei de duminică, Petru Bolog a fost identificat. Nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O femeie din Sibiu a alertat poliția după ce soțul ei în vârstă de 71 de ani a dispărut de acasă. Dacă îl vedeți, sunați la 112! 

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

„În dimineaţa acestei zile a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în cursul nopţii, în jurul orei 03:00, a constatat că soţul ei, BOLOG PETRU, în vârstă de 71 de ani, a plecat de la domiciliul comun din municipiul Sibiu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni acasă” spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălţime 165 cm, 70 kg, păr scurt, grizonat, ochi căprui, poartă cioc, ten alb, constituţie atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou alb, pantalon de trening gri, adidaşi negri cu alb.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu