update accident grav la brateiu - cinci persoane au fost transportate la spital
Un grav accident a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 7 ianuarie, pe raza localității Brateiu. Au fost implicate trei autovehicule, iar cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

UPDATE

Cauza accidentului a fost depășirea neregulamentară a unuia dintre autoturisme. “Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui microbuz ce tracta o remorcă, având direcția de deplasare spre municipiul Mediaș, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism (condus de un bărbat în vârstă 51 de ani, cetățean străin) în timp ce din sens opus circula un autoturism condus de către o femeie de 23 de ani, cetățean străin, producându-se astfel o coliziune în care au fost implicate toate cele 3 mașini” transmit reprezentanții poliției.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 23 de ani și 2 pasageri din mașină (o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 51 de ani, ambii români) și șoferul în vârstă de 51 de ani, precum și pasagera din dreapta față, o femeie de 51 de ani, cetățean străin. În continuare, traficul se desfășoară alternativ iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul” au completat aceștia.

YouTube video

ȘTIRE INIȚIALĂ

A fost nevoie de intervenția de urgență a două echipaje SMURD, un echipaj descarcerare și un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Mediaș. De asemenea, 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit la fața locului. Perosanele implicate în accidentul rutier au suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor și al coloanei verterbrale.

“Echipajele medicale au evaluat si au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate, iar două dintre acestea (femeie si bărbat) au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din Mediaș, conștiente. Alte trei persoane au fost transportate de către Serviciul de Ambulanță Județean” transmit reprezentanții ISU. 

Ultima oră

Comentariul meu