tineri de 17 ani, reținuți de poliție, după ce au bătut un om pe stradă în hoghilag
foto: arhivă

Doi tineri în vârstă de 17 ani, unul din Dumbrăveni și celălalt din Viișoara, Mureș, au fost reținuți de polițiștii sibieni și urmează să primească o măsură preventivă după ce, în 1 ianuarie, au bătut un om necunoscut pe stradă în Hoghilag. 

„La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 17 ani, domiciliați în localitatea Dumbrăveni, respectiv Viișoara (Mureș)”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 1 ianuarie, în jurul orei 07:30, cei doi indivizi au bătut pe stradă, în localitatea Hoghilag, un om pe care nu îl cunoșteau. Bărbatul agresat, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în Dumbrăveni, a sesizat cele întâmplate la poliție în 4 ianuarie.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Dumbrăveni i-au identificat pe cei doi tineri iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pe bază de ordonanță, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cursul acestei zile, cei doi tineri vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu