tânăr dus la spital în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe malul cibinului

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce, vineri dimineața, a intrat cu mașina pe care o conducea într-un stâlp pe malul Cibinului. 

UPDATE

Potrivit polițiștilor Biroului Rutier Sibiu spun că accidentul s-a produs la intersecția străzilor Metalurgiștilor – Distribuției. În urma cercetărilor efectuate, aceștia au stabilit faptul că șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea autoturismul pe strada Metalurgiștilor, din direcția străzii Ion Neculce către strada Autogării, la intersecția cu strada Distribuției, „pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenție, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp de iluminat situate pe partea dreaptă a străzii”.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs autoaccidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 06:30. A fost nevoie ca tânărul să fie descarcerat. „Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de descarcerare, au intervenit de urgență pe malul Cibinului la un accident rutier unde un autoturism a intrat într-un stâlp. Forțele sosite la locul intervenției au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin in vârsta de 25 de ani”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

tânăr dus la spital în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe malul cibinului

Echipajul medical a preluat și a stabilizat victima. Aceasta a suferit multiple traumatisme fiind transportată la UPU Sibiu, conștientă.

Ultima oră

Comentariul meu