sibianul decedat la locul de muncă – compania güntner: „un eveniment tragic și inexplicabil”
foto: arhivă

Tânărul în vârstă de 28 de ani, care a decedat, joi seara, la locul de muncă, era angajat în cadrul companiei Güntner Sibiu din Zona Industrială Vest. Reprezentanții firmei au transmis, în urma evenimentului, că accidentul este unul tragic și inexplicabil, și că sunt alături de familia colegului lor. 

CITEȘTE ȘI: Claudiu este tânărul decedat la muncă în Sibiu – Prietenii, în stare de șoc: „Om cu suflet bun, unde te-ai grăbit?”

Sibianul în vârstă de 28 de ani se afla la muncă, în Zona Industrială Vest, la fabrica Güntner. La un moment dat, s-a prăbușit la pământ în zona de lucru. Colegii lui au sunat imediat la 112, întrucât tânărul intrase în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor efectuate de medicii veniți la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi salvat, astfel că a fost declarat decesul.

CITEȘTE ȘI: Tânăr decedat la locul de muncă în Sibiu – A intrat în stop cardio-respirator

Reprezentanții companiei unde lucra tânărul au transmis, printr-un comunicat de presă, detalii despre accidentul mortal. „Joi, 5 ianuarie, în jurul orei 17:00, reprezentanții Güntner Sibiu au solicitat intervenția de urgență a Ambulanței Sibiu în sprijinul unuia dintre angajați, încadrat în funcția de operator MUCN, aflat la serviciu în schimbul 2, care s-a prăbușit la pământ în zona de lucru. Echipajele ambulanței sosite la fața locului au acordat acestuia primul ajutor, aplicând măsuri specifice de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute, colegul nostru nu a putut fi salvat”, se arată în comunicatul de presă.

Colegii lui sunt îndurerați și șocați de cele întâmplate, spunând că sunt alături de familia și apropiații tânărului. În același timp, reprezentanții companiei ajută autoritățile la stabilirea condițiilor în care s-a petrecut evenimentul, catalogându-l drept unul „tragic și inexplicabil”.

CITEȘTE ȘI: Accident de muncă în cazul tânărului de 28 de ani decedat la o fabrică din Sibiu

Aceștia spun că tragicul accident este unul izolat, în toți cei 7 ani de activitate nemaiavând astfel de cazuri. „Siguranța angajaților noștri este și a fost întotdeauna cea mai înaltă prioritate. Colegii noștri lucrează cu echipamente moderne de ultimă generație, acestea fiind monitorizate permanent pentru respectarea celor mai riguroase norme și proceduri de siguranță”, se arată în comunicat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu